LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

LR Romania

Share this history on :

Oferta MLM pentru LR

Orice persoană peste 18 ani poate fi înregistrată în reţeaua LR de către un sponsor fără taxe de înscriere.

Deveniţi clienţi ( parteneri )  LR şi ...

- veţi beneficia de produse de o calitate deosebită la un preţ fără concurenţă
- veţi fi consiliaţi profesional de reprezentanţii LR
- veţi avea la dispoziţie o ofertă de produse la preţ de depozit
- veţi primi la domiciliu produsele comandate
- veţi fi mulţumiţi şi loiali faţă de produsele utilizate

Pentru a fi client partener LR International trebuie ...

- să vă înregistraţi CLIENT în structura unui sponsor LR.
- să comandaţi produsele LR (la preţ de depozit).
- să achitaţi comenzile la primirea coletului.

Deveniţi distribuitori (reprezentanţi) LR şi ...

- veţi avea toate avantajele cleinţilor LR.
- veţi avea posibilitatea să câştigaţi imediat prin vânzarea directă.
- veţi fi recompensaţi cu bonusuri şi comisioane în funcţie de volumul vânzărilor grupei dvs.
- veţi avea o personalitate dezvoltată, adaptată noului stil de viaţă.
- veţi fi un lider MLM.

Pentru a fi distribuitor LR trebuie...

-să vă înregistraţi DISTRIBUITOR în structura unui sponsor LR.
-să comandaţi un pachet de start într-o afacere LR.
-să achitaţi pachetul la primire.

LR Health & Beauty Systems va informa periodic clienţii şi distribuitorii săi prin e-mail sau poştă despre ofertele de sezon, concursurile, programele speciale sau evenimentele organizate la nivel de companie.

Pentru preînregistrare şi luare în evidenţă de sponsorul coordonator, completaţi formularul on-line din pagina Înregistrare LR !


LR Health & Beauty Products - produse cu Aloe Vera pentru sanatate si frumusete


Frunze Aloe VeraFrunze Aloe VeraFrunze Aloe VeraFrunze Aloe Vera

Planta Aloe Vera este folosită cu succes, din cele mai vechi timpuri, în întreaga lume, pentru efectele sale remarcabile asupra sănătății si frumuseții. În prezent există numeroase produse naturiste și suplimente alimentare cu Aloe Vera.

Inca din antichitate, Aloe Vera a fost utilizata in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume, pentru efectele sale binefacatoare asupra sanatatii, dar si frumusetii.

Aloe Vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. In plus, planta are efect antiseptic, dezinfectant, antiinflamator si poate chiar stimula regenerarea celulara. Prin efectele benefice, ea asigura combaterea numeroaselor probleme de sanatate si este capabila sa vindece si sa amelioreze multe boli si anomalii. Aloe Vera hraneste, detoxifica, normalizeaza tractul digestiv si favorizeaza absorbtia alimentelor. Traversand organismul, echilibreaza starea generala.

Datorita compozitiei sale naturale, vegetale, Aloe Vera tine corpul intr-o stare fiziologica sanatoasa, creeaza organismului posibilitatea de a se regenera. Prin intarirea sistemului imunitar, are un efect preventiv durabil asupra organismului, acesta fiind capabil sa valorifice cele 240 de substante active, conform necesitatilor sale.

Astăzi, compania germană LR Health & Beauty Systems, fondată în 1985 este prezentă pe piaţa din peste 31 de ţări din întreaga lume. În prezent, LR este lider de piaţă în Germania, Austria, Grecia şi Danemarca.

Mai mult de 250.000 parteneri independenţi îşi încep propria afacere, atingând succes după succes.


LR Health & Beauty Systems oferă, în acest moment, peste 2500 de coduri de produse, grupate în 7 categorii : Star Box Parfum, Băuturi cu Aloe Vera, Cosmetice Colours si Deluxe, Menținerea Frumuseții, Îngrijirea Corpului, Nutriție şi Dietă 

Produsele LRP sunt distribuite în Romania prin rețeaua de distribuitori LR Health & Beauty Systems, în sistem Multi Level Marketing (MLM). Sistemul MLM oferă avantaje atât distribuitorilor, ce conduc o afacere LR independentă, cât și consumatorilor.



LR Health & Beauty Products : 
Aloe Vera Drinking Gel | Ingrijire externa cu Aloe Vera | Microsilver Plus | RACINE Special Care | LR anti-îmbătrânire | Parfumeria LR | Articulatii si mobilitate | Cistus & Reishi | Colostrum & Probiotic12 | Figuactiv | Recomandari nutritionale |Natural Life Aloe Vera

Catalog produse LR Health & Beauty


 Star-Box
LR oferă clienţilor săi o selecţie variată ce cuprinde 40 parfumuri pentru toate gusturile.

Parfumuri unice, aparţinând unor personalităţi internaţionale, reunite în colecţia Star-Box LR Health              & Beauty Systems.


Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel Life Essence a primit sigla "Fresenius" pentru calitate. 
Aloe Vera Life Essence este singurul gel certificat de Institutul Fresenius.
Avantaje :
Contine 100% substante naturale active



Cosmetice
Cosmetica decorativă – arta feminităţii
Cosmetica decorativă este mai veche decât însăşi umanitatea.
Chiar şi picturile rupestre antice înfăţişează oameni care practicau ritualuri şi ceremonii de înfrumuseţare prin pictarea feţei şi a corpului. Se mai poartă şi astăzi celebrul contur negru al ochilor practicat de femeile egiptene, ca simbol al seducţiei feminine.
Cosmetica decorativă este o expresie a individualităţii care nu are nevoie de cuvinte. Este o formă de artă care ajută la exprimarea propriei personalităţi. 


Produsele LRP ne ajută să ne imbunătățim în permanență viața, să fim mai sănătoși, mai frumoși și mai prosperi.



La baza distribuției acestor produse se află un concept revoluționar, pe care LR Health & Beauty Systems îl propune pentru noi toți: Multi Level Marketing (MLM).
Sistemul MLM permite oricui să-și înceapă o afacere proprie, cu un capital  minim de pornire, în paralel cu folositea produselor și descoperirea calităților deosebite ale acestora.

Oricine poate deveni astfel un om de succes, rezultatele fiind pe măsura eforturilor depuse.



Pentru preînregistrare şi luare în evidenţă de sponsorul coordonator, completaţi formularul on-line din pagina Înregistrare LR !
Veţi primi un răspuns prin email sau veţi fi contactat telefonic!

Share daca ti-a placut :