LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Conceptul Auto LR

Share this history on :
În scurt timp, aceasta ar putea fi maşina dumneavoastră de serviciurecunoaşterea meritelor la LR este inedită!


Partenerii de succes ai LR au de ales, în funcţie de criteriile de calificare, dintre ediţiile luxoase ale următoarelor automobile :
  • VW Polo LR Ediţie specială
  • Mercedes Benz (Treapta 1 – CLC 200 CDI, C 200 CDI Blue Efficiency)
  • Mercedes Benz (Treapta 2 – GLK 220 CDI 4M Blue Efficiency, E 220 CDI Blue Efficiency)
  • Mercedes Benz (Treapta 3 – SLK 200K, ML 350 4M)
  • Porsche 911 Coupe, Porsche 911 Cabrio, Porsche Cayenne, Porsche Panamera
Polo LR

1) Junior Manager: se acordă “Bonus auto” pentru Polo LR (România 76,50€) în fiecare lună în care aceştia îşi îndeplinesc condiţiiile de calificare pentru Junior Manager. În cazul în care aceştia au realizat una sau mai multe linii bonusabile de 14%, vânzările în afara acestor linii trebuie să fie de cel puţin 2.000 PW.

Junior Managerii conduc LR !

2) Manager: se acordă “Bonus auto” pentru Polo LR (România 153€) în fiecare lună în care aceştia îşi îndeplinesc condiţiiile de calificare pentru Manager În cazul în care aceştia au realizat una sau mai multe linii bonusabile de 14%, vânzările în afara acestor linii trebuie să fie de cel puţin 4.000 PW. Dacă vânzările în afara liniei de 14% depăşeşte doar 2000 PW, atunci se acordă un bonus auto de 76,50€.

Managerii conduc LR !
 

Recunoaşterea meritelor la LR este inedită!





Share daca ti-a placut :