LR HEALTH & BEAUTY SISTEM este o firma de origine germana infiintata in anul 1985 care a intrat si pe piata din Romania in 2008, este o firma in plina expansiune si care ofera sanse reale de dezvoltare profesionala.Fiid partener LR poti beneficia de un discount de cca. 40% din fiecare comanda cumulata si poti comanda ori de cate ori este nevoie, nu ai o data limita sau vreo restrictie de suma. Produsele LR sunt produse pe baza de aloe vera, cosmetice, tratamente pentru fata si corp dar si produse pentru nutritie si sanatate si parfumuri ale celebritatilor internationale.

Programul LR pentru Start Rapid

Share this history on :
Calificaţi-vă pentru nivelul de 11% (2.000 PW*) în decursul a două luni după luna înscrierii dumneavoastră în LR şi veţi primi unul dintre premiile LR pentru o dezvoltare rapidă!
Construiţi-vă nivelul de 11% (2000 PW*) în prima sau a doua lună a dumneavoastră în LR şi asiguraţi-vă unul dintre premii! 

1 | 4838: Ceas de damă LR Day-Date
Într-o combinaţie modernă de culoare alb-auriu-rosé. Design potrivit atât pentru plimbările prin oraş sau ieşirile la piscină. Afişaj dată. Mecanism Seiko, capac spate înfiletabil, diametru cca. 40mm. Rezistent la apă10 atm. Oţel inoxidabil îmbrăcat cu poliuretan de culoare albă. Curea albă de silicon

 
2 | 4837: Ceas de damă LR Dual Time Deluxe
Un accesoriu esenţial pentru iubitoarele de nou. Pentru un aspect mereu impecabil, fie la ţinute business, casual sau la ocazii speciale. Cadran luminos, decorat cu 52 de pietre strălucitoare de zirconiu. Mecanism precis cu cuarţ, capac înfiletabil, diametru cca. 36,5mm. Rezistent la apă 5 atm
 
3 | 4840: Ceas pentru bărbaţi LR Sports
– pentru tipul dinamic.
Vă însoţeşte cu fiecare aventură. Oţel inoxidabil 316L, curea de nailon rezistentă la apă. Rezistent la apă10 atm. Mecanism Seiko, diametru cca. 47mm. Afişaj dată şi secundar central.
 
4 | 4839: Ceas pentru bărbaţi LR Day-Date
– aspect impresionant în nuanţe moderne de maron.
Elegant de purtat cu costum, cool de purtat în club. Afişaj retrograd zile, dată şi secundar. Mecanism Seiko, capac spate înfiletabil, dimensiuni cca : 58 x 39 x 12,5mm.
Rezistent la apă 5 atm. Oţel inoxidabil, curea din piele cu aspect de piele de crocodil.

* Condiţii pentru obţinerea unuia dintre Premiile pentru Start Rapid:
  1. Dacă aveţi o linie de 2000 PW, sunt necesare încă cel puţin 1.000 PW din vânzări pe lângă această linie.
  2. Expedierea premiului se va face împreună cu prima comandă de după primirea confirmării calificării .
  3. Datorită unor inovaţii tehnice, premiile pot fi altele decat cele expuse. Însă premiile pe care le vor primi Partenerii vor avea aceeaşi valoare.
 Începeţi o carieră dinamică alături de LR şi urmaţi fiecare treaptă a carierei, trecând la următorul obiectiv: 4000 PW care vă vor aduce calificare pentru titlul de Junior Manager şi pentru care LR vă va premia cu un LR POLO. Pentru că la LR oportunităţile sunt nelimitate!
Share daca ti-a placut :